SUNSHOWER KOPEN?


Kom langs in de showroom: Strangeweg 24, 7731 GW Ommen of bel direct: 0529 -46 77 84

Een Sunshower kopen doet u natuurlijk bij de beste badkamer showroom van Overijssel: Tegelhuys Ommen! Hier vindt u alle mogelijkheden om uw droom badkamer te laten ontwerpen. Wilt u ook profiteren van extra zonlicht, energie en warmte? Dan is zijn de Sunshower infrarood douche modellen precies waar u naar op zoek bent. De Sunshower complete douchecabine bestaat uit een douche met infrarood verwarmingspaneel om u wat extra zonlicht te bieden. Kies tussen een inbouw infrarood douche of opbouw infrarood douche. Indien gewenst kunnen wij deze voor u inbouwen in uw huidige douche. Kom langs in de showroom in Ommen en stel uw droom badkamer samen!

Wij bieden u alle informatie die u nodig heeft om uw badkamer in te richten. Wilt u andere accessoires combineren met uw Sunshower? Bekijk de Badkamer pagina of vraag een offerte aan. Neem contact op met onze specialisten en ontdek onze showroom! Als u zelf uw badkamer wilt samenstellen kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Geniet in huis van de kracht van de zon!

Wat is een Sunshower?


De Sunshower is een douche met infrarood verwarming en UV licht. In tegenstelling tot lange golf infrarood straling (IR-B/, IR/C), gebruikt de Sunshower korte golf infraroodstraling (IR-A) die dieper doordringt in de huid. Daarnaast geeft de infrarood douchecabine ook Uv-licht, wat u kunt onderverdelen in UVA straling en UVB straling. De Sunshower geeft meer UVB straling af dan een normale zonnebank! De UVB straling is verantwoordelijk voor de aanmaak van Vitamine D. Wilt u een Sunshower douche kopen? Kom langs in onze showroom in Ommen!

Sunshower is een innovatief Nederlands bedrijf dat al jaren gezondheidsproducten en medische apparaten ontwikkelt waar licht kan worden ingezet voor de behandeling van diverse huidziekten. Naast normale complete douchecabines levert Sunshower ook medische apparaten die gebruikt worden voor lichttherapie aan huis. Deze medische douches zijn ontwikkeld in samenwerking met medisch specialisten van het VUMC, TNO en LUMC en worden gebruikt bij de behandeling van verschillende kwalen.

 

Sunshower deluxe Black
Sunshower Combi

Sunshower Infrarood Douchecabine en UV douche: Gezond & Ontspannen


Bent u benieuwd naar de voordelen van de Sunshower Infrarood en UV-douche? Infrarood straling is zeer effectief bij de behandeling van spierpijn en het verminderen van de opstarttijd bij reuma. Door de gewrichten te verwarmen kunt u de dag starten zonder stijfheid of pijn en wordt bewegen gemakkelijker. Daarnaast stimuleert deze straling de bloedsomloop en zorgt het voor een zomers, ontspannen gevoel. Ook kan het UV licht zorgen voor een gezond gevoel en bereidt het de huid voor op een zonnige zomer! Bij gebruik van de Sunshower geniet u door de UVB-straling na 3 maanden al van een gezond vitamine D niveau. Meer weten over de heilzame werking van Vitamine D? Lees verder om alle informatie te bekijken of neem contact op met onze specialisten. Ook is de UVB straling goed voor een zomers kleurtje dat u krijgt tijdens het douchen! Zoals Sunshower zelf zegt: Create Your Own Sunshine!

Sunshower Modellen Kopen


Kies tussen de zes verschillende Sunshower modellen, met of zonder infrarood, full-body of half-body, inbouw of opbouw. Wilt u een Sunshower kopen en heeft u hulp nodig bij uw keuze? Kom langs in de Badkamer Showroom en laat u adviseren. Wilt u alleen een infrarood douchecabine? Kies dan voor de Sunshower Pure XL, Sunshower Solo, Sunshower Duo of Sunshower Pure. Heeft u behoefte aan infrarood en UV douche? Kies dan voor de Sunshower Deluxe Black, Sunshower Deluxe of Sunshower Combi.

Sunshower Combi
Sunshower Duo

De Voordelen van Vitamine D!


De Vitamine D die u ontvangt uit de douche met infrarood panelen zorgt er voor dat uw lichaam compleet is voorbereidt op een zonnige zomer! Ook kan een hogere dosis vitamine D positieve effecten hebben op uw weerstand. Uit wetenschappelijke onderzoeken is tevens gebleken dat vitamine D een positief effect heeft op de ontwikkeling en behoud van uw cognitieve- en spierfuncties, de opname van calcium bevorderd, infecties onderdrukt en het algehele immuunsysteem stimuleert. Geniet ook van de voordelen van een infrarood verwarmingspaneel in uw douche met de Sunshower modellen van Tegelhuys Ommen! Koop uw Sunshower vandaag nog en profiteer van zonlicht in huis.