SUNSHOWER KOPEN?


Kom langs in de showroom: Strangeweg 24, 7731 GW Ommen of bel direct: 0529 -46 77 84

Een Sunshower kopen doet u natuurlijk bij de beste badkamer showroom van Overijssel: Tegelhuys Ommen! Hier vindt u alle mogelijkheden om uw droom badkamer te laten ontwerpen. Wilt u ook profiteren van extra zonlicht, energie en warmte? Dan is zijn de Sunshower infrarood douche modellen precies waar u naar op zoek bent. De Sunshower complete douchecabine bestaat uit een douche met infrarood verwarmingspaneel om u wat extra zonlicht te bieden. Kies tussen een inbouw infrarood douche of opbouw infrarood douche. Indien gewenst kunnen wij deze voor u inbouwen in uw huidige douche. Kom langs in de showroom in Ommen en stel uw droom badkamer samen!

Wij bieden u alle informatie die u nodig heeft om uw badkamer in te richten. Wilt u andere accessoires combineren met uw Sunshower? Bekijk de Badkamer pagina of vraag een offerte aan. Neem contact op met onze specialisten en ontdek onze showroom! Als u zelf uw badkamer wilt samenstellen kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Geniet in huis van de kracht van de zon!

Infrarood


 

Reumatische klachten

 

Een Sunshower helpt ook bij reumatische klachten. Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Het zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert. Spier- en gewrichtsaandoeningen zijn veel voorkomende klachten. Het
verwarmende infrarood licht dringt diep door in de huid geeft een ontspannend effect. Door de verbeterde bloedsomloop neemt de spierspanning en gewrichtspijn af. Met als resultaat een positieve uitwerking op
reumatische klachten.

Sunshower_Main visual_licht_LR
Sunshower Combi

Sunshower Infrarood Douchecabine en UV douche: Gezond & Ontspannen


Bent u benieuwd naar de voordelen van de Sunshower Infrarood en UV-douche? Infrarood straling is zeer effectief bij de behandeling van spierpijn en het verminderen van de opstarttijd bij reuma. Door de gewrichten te verwarmen kunt u de dag starten zonder stijfheid of pijn en wordt bewegen gemakkelijker. Daarnaast stimuleert deze straling de bloedsomloop en zorgt het voor een zomers, ontspannen gevoel. Ook kan het UV licht zorgen voor een gezond gevoel en bereidt het de huid voor op een zonnige zomer! Bij gebruik van de Sunshower geniet u door de UVB-straling na 3 maanden al van een gezond vitamine D niveau. Meer weten over de heilzame werking van Vitamine D? Lees verder om alle informatie te bekijken of neem contact op met onze specialisten. Ook is de UVB straling goed voor een zomers kleurtje dat u krijgt tijdens het douchen! Zoals Sunshower zelf zegt: Create Your Own Sunshine!

Sunshower Modellen Kopen


Kies tussen de zes verschillende Sunshower modellen, met of zonder infrarood, full-body of half-body, inbouw of opbouw. Wilt u een Sunshower kopen en heeft u hulp nodig bij uw keuze? Kom langs in de Badkamer Showroom en laat u adviseren. Wilt u alleen een infrarood douchecabine? Kies dan voor de Sunshower Pure XL, Sunshower Solo, Sunshower Duo of Sunshower Pure. Heeft u behoefte aan infrarood en UV douche? Kies dan voor de Sunshower Deluxe Black, Sunshower Deluxe of Sunshower Combi.

Sunshower Combi
Sunshower Duo

De Voordelen van Vitamine D!


De Vitamine D die u ontvangt uit de douche met infrarood panelen zorgt er voor dat uw lichaam compleet is voorbereidt op een zonnige zomer! Ook kan een hogere dosis vitamine D positieve effecten hebben op uw weerstand. Uit wetenschappelijke onderzoeken is tevens gebleken dat vitamine D een positief effect heeft op de ontwikkeling en behoud van uw cognitieve- en spierfuncties, de opname van calcium bevorderd, infecties onderdrukt en het algehele immuunsysteem stimuleert. Geniet ook van de voordelen van een infrarood verwarmingspaneel in uw douche met de Sunshower modellen van Tegelhuys Ommen! Koop uw Sunshower vandaag nog en profiteer van zonlicht in huis.