Keramische Tuintegels

Tegelhuys Ommen heeft het assortiment uitgebreid met een productgroep welke u wellicht in eerste instantie niet bij een tegelshowroom zou zoeken. Keramische tuintegels!

Waar voorheen in iedere tuin, op iedere terras, balkon of dakterras de betonnen tegel werd gebruikt maakt de keramische tuintegel zijn intrede.

Waarom mag u dit bij ons verwachten? Heel simpel, qua materiaal is het exact hetzelfde als een vloertegel voor binnen máár ten opzichte van bijvoorbeeld een bouwmarkt of tuincentrum bieden wij een assortiment keramische tuintegels aan welke ook qua design aansluiten bij de vloertegel van binnen. Hierdoor kunt u de uitstraling van binnen doortrekken naar buiten!

Naast dat keramische tuintegels gewoon ontzettend mooi zijn hebben ze ook een aantal voordelen ten opzicht van de aloude betontegels. Zo zijn ze krasbestendig, vuilafstotend, vorstbestendig, kleurvast en slechts 2 cm dik waardoor ze qua gewicht ook nog eens lager zijn.

De verwerking van keramische tegels kan op verschillende manieren, ook afhankelijk van de situatie natuurlijk. Ze zijn los te leggen in zand, te verlijmen op beton of in drainagemortel maar er zijn ook tegeldragers leverbaar. Tegeldragers zijn er zowel in verstelbare- als niet verstelbare uitvoering. Heeft u bijvoorbeeld een balkon of dakterras dan kunt u met verstelbare tegeldragers heel makkelijk draden en buizen wegwerken. Bovendien voorkomen deze tegeldragers dat u de ondergrond beschadigd.

Kortom, keramische tuintegels zijn zéker de overweging waard als u dit voorjaar uw tuin, balkon óf dakterras onder handen neemt!

Wij voeren een heel aantal bekende merken buitentegels, denk bijvorrbeeld aan de buitentegels van Oprey & Bijsterveld, Mirage, Agrob Buchtal of Keope. Óók voor buitentegels geldt dat wij zeker niet duurder zijn dan de ‘grote jongens’.

Wilt u meer weten? Reageer dan op dit bericht of kom gerust langs, mail óf bel!

Alle 3 resultaten