KERAMISCH PARKET, VOOR ALS U VAN HOUT HOUDT!

Keramisch parket is de benaming voor tegels welke de uitstraling hebben van een houten vloer. Andere benamingen zijn bijvoorbeeld houtlook tegels of keramisch hout.

In veel woningen wordt vandaag de dag standaard vloerverwarming gelegd. Dat is natuurlijk heerlijk comfortabel aan uw voeten maar niet zo handig in combinatie met een echte houten vloer of laminaat. Een vloertegel is het meest effectief in combinatie met vloerverwarming. Een tegel geeft de warmte van de vloerverwarming goed door maar houdt de warmte ook langer vast.

Andere voordelen van keramisch parket zijn bijvoorbeeld dat u uw vloer nooit meer hoeft te schuren, lakken of in de was te zetten. Dat scheelt ook nog eens een hoop tijd, werk en geld.

Keramisch parket is er in vele soorten en maten. De ene variant is nog realistischer dan de andere. Maar ook qua formaat is er nog best wel wat te kiezen. Kleine formaten, bijvoorbeeld 15x60cm, zijn mooi in visgraat motief te leggen, maar er zijn ook grote formaten van bijvoorbeeld 60x180cm.  Kom gerust bij ons langs om het grote aanbod in keramisch parket te bekijken.