Imola Ceramica

Imola Azuma

Imola Ceramica is een Italiaanse fabrikant welke top kwaliteit tegels levert tegen zeer gunstige prijzen. Italie is een echt tegelland. Naast Wijn, Pasta en Olijfolie zijn tegels echt een Italiaanse professionaliteit.

Met name de vloertegels is het vlak waar Italianen in uitblinken.

Zowel qua design als kwaliteit. De tegels zijn veelal eigentijds, vooruitstrevend en veel toepasbaar. Vloertegels worden ook steeds vaker toegepast aan de wand. Hierdoor kan je de vloer doortrekken op de wand, iets wat een ruimte vaak groter doet lijken.

Eigenlijk verkopen we alleen maar imitaties, een tegel is niks meer of minder dan dat. Het verschil zit hem er in hoe goed de imitatie gemaakt is. Dit komt tot uiting in de variatie aan prints. Stel u voor, u heeft een marmer tegel en de print op iedere tegel gelijk, dan is dat een slechte imitatie. Een echte marmer zou namelijk meer variatie hebben. Dus een tegel die dit goed nabootst is een imitatie.

Door onze rechtstreekse inkoop kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden van deze producten. U vindt in het assortiment van Imola Ceramica diverse stijlen tegels, zowel landelijk als xxl formaat tegels.

De merknamen Leonardo en LaFaenza zijn tevens merknamen welke onder de Imola Ceramica Groep behoren.

In onze showroom kunt u vele van deze tegels bewonderen.