BADKAMERS LATEN ONTWERPEN


Een complete badkamer is samengesteld naar aanleiding van uw persoonlijke voorkeuren. Bij Tegelhuys Ommen kunt u namelijk een complete badkamer ontwerpen, geheel naar uw smaak! Neem een kijkje bij het assortiment op onze website. Alle producten kunnen gecombineerd worden om een compleet ontwerp te maken. Natuurlijk kunt u altijd beter langskomen in onze showroom. Aangezien wij een compleet assortiment badkamers aanbieden, kunnen niet alle producten getoond worden op onze website! Bezoek de winkel en laat u adviseren. In de showroom zijn veel verschillende soorten badkamers te koop! Door de routebeschrijving knop in te drukken zal de snelste weg naar onze winkel worden berekend.

Complete Badkamer Kopen


Wanneer u een complete badkamer wilt kopen, bent u bij Tegelhuys Ommen aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een moderne badkamer of een met  een authentieke uitstraling. Een nieuwe badkamer kan zorgen voor een frisse uitstraling en een gezond gevoel. U kunt bijvoorbeeld eens kijken naar de UV- en Infrarood douches van Sunshower. Meer informatie? U vindt het op de bijbehorende pagina. Het complete aanbod is volledig uitgedacht en kan u veel uitzoekwerk schelen. U hoeft namelijk niet meer zelf op zoek naar de accessoires! Dat werk hebben wij u al uit handen genomen. Ook wanneer u geen inspiratie meer heeft na het inrichten van uw huis heeft Tegelhuys Ommen een complete badkamer te koop. Kom langs in onze showroom voor een compleet overzicht van onze nieuwe badkamers. Zo kunt u ook gelijk bekijken hoe de ruimte er uit komt te zien! Eventueel kunt u ook nog aanpassingen doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

IMG_0050
Tekening badkamer 2
Panorama Combi Sunshineshower

Badkamer Ontwerpen? Kom langs in onze Badkamer Showroom


Wanneer u geen complete badkamer wilt maar uw badkamer zelf wilt ontwerpen kunt u uiteraard ook terecht in onze showroom! Wij kunnen moderne badkamers, design badkamers of een budget badkamer voor u uittekenen in een speciaal ontwerp programma. Zo krijgt u altijd een passend ontwerp op maat. Ontwerp elk gedeelte van uw persoonlijke badhuis! U kunt kiezen uit een groot assortiment badkamertegels, wandbekleding, baden en badkamermeubelen om deze ruimte naar uw smaak in te delen. In onze winkel staan ook veel badmeubelen te koop. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies? Kom dan snel langs bij de beste badkamer showroom van Overijssel voor een compleet aanbod! Wij komen samen met u tot een mooi eindresultaat.

Badkamer Tegels voor uw Droom Badkamer


Badkamer tegels zijn te verkrijgen in alle soorten en maten, zowel grote als kleine badkamertegels, design of simpel. Tegels zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden en zijn goed bestendig tegen water. Richt uw huis in naar uw persoonlijke voorkeur en creëer een totaal eigen look! U kunt kiezen tussen vloertegels en wandtegels om het design van de kamer te bepalen. Bent u op zoek naar meer informatie over welke verschillende soorten tegels te koop zijn in onze showroom? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op de bijbehorende pagina’s.

5_greige_bagno_alta_v2