ontwerp

Ontwerp

Een badkamer ontwerp, wij snappen dat dit niet altijd even makkelijk is om te doen. Samen met u gaan we, aan de hand van uw wensen, kijken wat een praktische en mooie invulling is. Wanneer we starten met een badkamer ontwerp gaan we eerst samen kijken naar de indeling en schetsen we eventueel meerdere mogelijkheden. Hierbij letten we natuurlijk ook op praktische zaken zoals bewegingsvrijheid en ruimtes. Je wilt natuurlijk niet met je kont tegen de muur aan staan als je bij het badkamermeubel bezig bent en met je knieën tegen de muur als je naar het toilet gaat. Allemaal van die dingen waar je even op moet letten.

Sfeer Bepalen

Vervolgens gaan we de badkamer ‘invullen’. Bij het samenstellen van een badkamer zijn er héél veel keuzes te maken. Stap voor stap kijken we waar de voorkeuren liggen. Welke tegels combineren we. Welke kleur meubel, kranen etc.

Tekening

Als alles doorgenomen is dan maken we, geheel gratis en vrijblijvend, een tekening van hoe de badkamer er uit zou kunnen komen te zien terwijl er nog helemaal niks gebeurd is.


Recente Projecten

Industrieel in Gramsbergen

Grootformaat in Terwolde

Landelijk in Rheezerveen

Wat klanten vertellen

generic-white-dude

Herman

Wij kwamen binnen om een badkamer uit te zoeken maar tijdens het gesprek bleek dat Tegelhuys Ommen veel meer kan bieden en uiteindelijk hebben ze de verbouwing van ons huis perfect begeleid terwijl wij zelf nog in het buitenland woonden. Ze denken mee in oplossingen. Wij zijn super tevreden en hadden het niet beter kunnen treffen.

gal

Daphne

Ik werd er direct goed geholpen. Er werd goed geluisterd, meegedacht, advies gegeven en opgelost. In de showroom is groot assortiment tegels aanwezig in de showroom, maar de tegel die ik uiteindelijk had uitgekozen kon ook zonder problemen worden besteld. Ook aan op het gebied van badkamermeubilair genoeg te zien.