Tekening badkamer 2

Zoekt u een [wpbb post:title]? Kom eens bij ons aan in Ommen!

De badkamer is een plek in huis om u op te frissen maar ook steeds meer een plek om te ontspannen. Het inrichten met comfort en naar eigen smaak krijgt een steeds belangrijke rol. Het lichaam mag verwend worden, maar het oog wil ook wat. Kiest u voor een strak design, klassiek of juist een combinatie daartussen.

In onze showroom helpen we u graag om uw badkamer mooi, naar uw smaak en functioneel in te richten. We hebben diverse opstellingen die u een idee kunnen geven en kunnen inspireren. Er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Na uw eerste bezoek maken we met veel plezier en geheel vrijblijvend een 3D tekening om u een idee te geven hoe uw badkamer er uit kan gaan zien.

Altijd klantvriendelijk

U kan elk moment langskomen in de winkel en ik (Piet) sta u graag te woord. Voor persoonlijke service op maat bent u bij mij aan het juiste adres.

Uniek assortiment

Met het complete assortiment van unieke tegels en sanitair komen we gezamenlijk altijd tot een prachtig en uniek eind resultaat.

Eerlijke prijzen

wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit vloertegels en inrichting voor de badkamer. Maar stellen dit beschikbaar voor eerlijke prijzen.

Kwaliteit en vakmanschap

Tegelhuys Ommen werkt samen met een team ZZP-ers die uw badkamer kunnen realiseren. Zij staan, net als wij, voor kwaliteit en vakmanschap. Wat wij erg belangrijk vinden is een goede communicatie tijdens de werkzaamheden maar ook netjes werken en afval opruimen.

Want wat u niet ziet is net zo belangrijk als wat u wel ziet en moet uiteraard optimaal in orde zijn. Zo kunt u straks zorgeloos genieten van de luxe van een comfortabele badkamer.

Laatste trends

In onze grote showroom vindt u de laatste trends op het gebied van tegels en sanitair. Zowel op het gebied van betonlook, marmer uitstraling of landelijke tegels hebben wij een ruim assortiment.