Tegelvloeren in vele variaties vindt u in onze Complete Showroom in Ommen

De keuze van een tegelvloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van uw woonkamer of keuken. In onze showroom aan de Strangeweg in Ommen vindt u een ruime keuze in stijlen, kleuren en formaten! Neem een kijkje bij het assortiment op onze website, hier vindt u alvast een overicht van enkele vloeren en stijlen. Natuurlijk kunt u altijd beter langskomen in onze showroom om ons complete aanbod te bekijken. Aangezien wij een compleet assortiment tegelvloeren aanbieden, kunnen niet alle producten getoond worden op onze website! Bezoek de winkel en laat u adviseren. In de showroom zijn veel verschillende soorten tegelvloeren te koop! Door de routebeschrijving knop in te drukken zal de snelste weg naar onze winkel worden berekend.

Route

Tegelvloer kopen

Wanneer u een vloertegel wilt kopen, bent u bij Tegelhuys Ommen aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een geschikte vloertegel. Of dit nou een tegel met houtlook uitstraling is, een natuursteenlook of een betonlook, in onze showroom heeft u hierin een ruime keuze. Ook qua formaat is er het nodige te kiezen. Één van de ontwikkelingen de laatste tijd is de XXL tegel. Een groter formaat vloertegel waardoor u uw ruimte optisch groter en rustiger maakt. XXL tegels zijn er wel tot 120x240cm. Ook wanneer u het moeilijk vindt om een keuze te maken adviseren wij u graag. Vaak is het handig om een monstertegel mee naar huis te nemen om ter plekke te bekijken of deze vloertegel in de ruimte tot zijn recht komt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Contact

Vloertegels plaatsen

De aanschaf van een mooie vloertegel is één, het plaatsen van een vloertegel is vakwerk. Het zou toch jammer zijn als uw tegelvloer er niet naar tevredenheid in ligt. Wij hebben bij Tegelhuys Ommen contact met diverse verwerkers waarvan wij weten dat ze een tegelvloer deskundig kunnen plaatsen. Komt u gerust langs in onze Showroom in Ommen om geheel vrijblijvend te informeren.