Wat voor badkamer wilt u rijden?

Wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat, wanneer u bijvoorbeeld een kraan uit het budget segment kiest, u niet kan verwachten dat u een Ferrari rijdt. En omgekeerd, als u een mooie Hansgrohe doucheset in uw badkamer wilt, dat u dan een Dacia prijs betaald.

Het zijn allemaal keuzes welke u moet maken op het moment dat u aan de klus gaat maar. Tegelhuys Ommen is een showroom waar wij diverse opstellingen hebben van voorbeeld badkamers en ook een heel aantal voorbeeld vloeren. Dat wat wij u in onze showroom laten zien is de middenklasse en de topklasse maar zoekt u meer iets in het budget segment dan kunnen wij u natuurlijk ook helpen.

Er wordt vaak gedacht dat je bij de Sani-Stunters of bouwmarkten moet zijn voor de scherpe prijzen. De tegel- en sanitair specialist is niet voor niks een specialist. De specialist weet waar Abraham de mosterd haalt en dus weet deze ook de weg door de verschillende segmenten.  Ja, er zijn specialisten die geen budget assortiment willen verkopen, dat is een keuze welke iedere ondernemer vrij staat. Mijn opvatting is dat ik, als specialist een badkamer of tegelvloer heb welke bij ieder budget past.

Ik als eigenaar van Tegelhuys Ommen kan niet in uw portemonnee kijken, en dat hoef en wil ik ook niet. Het is geen schande om een badkamer uit te zoeken in het budget segment of misschien wel een mix van segmenten. Voor mij is het soms lastig om in te schatten in welke hoek ik het moet zoeken maar uiteindelijk komen we er samen altijd uit. Wat voor ieder segment geldt is dat wij altijd proberen een eerlijke en concurrerende prijs te maken.

Iedere situatie is uniek. Mijn naam is Piet Velzel en ik verwelkom u graag in onze showroom om u van het juiste advies te voorzien!]]>