Nieuwe opstellingen in de showroom

We zijn al even bezig in onze showroom maar willen u daar natuurlijk ook de resultaten van laten zien. Vandaag de eerste opstelling welke we gemaakt hebben in een landelijke stijl.

TEGELS:

Hierbij hebben we gespeeld met diverse kleuren en afmeting binnen de serie Carriere du Kronos van de fabrikant Kronos. Op de vloer een donkere vloertegel in 60×60 formaat met aan de linker wand diezelfde tegel in een 20×20 formaat. Aan de linkerkant (toilet) hebben we alle wanden in dezelfde kleur en formaat als de vloertegel geplaatst. Aan de rechterkant (douche) hebben we alle wanden in een meer crème tint verwerkt maar wel in het formaat 60×60. Op de voorwand hebben we in diezelfde crème tint een mooie muretto geplaatst.

BADKAMERMEUBEL:

U ziet hier het badkamermeubel van Dansani uit de serie Luna met een gekaderd front. Aan de boven- en onderkant hebben we in de kleur lava een paneel toegevoegd waardoor het een mooi geheel vormt. Het geheel is opgebouwd uit drie kasten van 60cm welke samen een meubel van 180cm breed maken. Aan de linkerkant ziet u een kast van 70cm breed welke op dezelfde manier opgebouwd is. Deze kasten zijn er diverse breedte maten en kleuren leverbaar waardoor u er een geheel eigen samengesteld meubel van kan creëren. We hebben hier gekozen voor een mooie ronde spiegel welke door middel van led verlichting een mooi accent over de achterwand geeft.

VERLICHTING:

Aan de voorwand hebben we twee tegelprofielen geplaatst waarin een led strip verwerkt is van Alferpro. Deze is er in diverse uitvoeringen. Dimbaar, in wittint of met RGB kleuren. Ook bestaat er de mogelijkheid deze via een app te bedienen.

 ]]>