Een schoon en hygiënisch urinoir met de StarBlueDisc Uri-Pad.

uri padGeen blokjes en/of vieze plastic roosters meer in uw urinoir, maar een fris ogend en ruikend urinoir voor iedereen.

Een Schoon Urinoir en een Frisse Geur.De Pad bevat een parfum dat gedurende 30 dagen uw urinoir en de toiletruimte voorziet van een frisse geur en vermindert schoonmaaktijden.

Het StarBlueDisc Uri-Pad Design.De Uri-Pad heeft een unieke vormgeving en is flexibel, hierdoor vormt de Uri-Pad zich naar het urinoir. Tevens heeft de Pad pinnetjes waardoor de urine minder zal opspatten. Hierdoor blijven het urinoir en de omgeving langer schoon.

Door de openingen zal urine zonder belemmering wegstromen. Tevens zorgt de Uri-Pad ervoor dat de afvoeropening wordt afgeschermd voor materialen, die de opening en de afvoerleiding zouden kunnen verstoppen, zoals bijvoorbeeld wc-papier en dergelijke.

De StarBlueDisc Uri-Pad lost niet op in water en blijft flexibel en hardt dus niet uit zoals andere urinoir matten. Tevens zijn de Uri-Pads 100% recyclebaar en kunnen dus bij het plastic afval.

Uiteraard verkrijgbaar bij Tegelhuys Ommen!

starbluedisc-uri-pad-citrus-a-5-stuks-oranje-sw88914_3 stacks-image-9746c39-798x354 stacks-image-e45cd32-800x532