starbluedisc

Starbludisc toiletblokken

Tegenwoordig komen er steeds meer spoelrandloze toiletten op de markt, waardoor er geen wc blokjes meer aan de rand van het toilet gehangen kunnen worden. Fabrikanten hebben hier op een mooie manier op ingespeeld door een toiletblokhouder te maken welke achter het bedienigspaneel zit. Speciaal hiervoor ontworpen zijn de Starbluedisc toiletblokken.

De meest voorkomende inbouwreservoirs zijn de Geberit UP100 en UP320. Voor het reservoir Geberit UP100 heeft PureBasic een Toiletblokhouder ontwikkeld. Voor het Geberit Reservoir UP320 heeft Geberit zelf een Toiletblokhouder ontwikkeld.

De toiletblokjes van Starbluedisc zijn 100% biologisch afbreekbaar en hebben een levensduur van 180 spoelingen (dit is gemiddeld 2,5 week). Om elk blokje zit een, in water oplosbare, biologisch afbreekbare folie. Deze folie lost compleet op en gaat niet verkleven in het binnenwerk van uw reservoir. De toiletblokjes bevatten geen bijtende bestandsdelen.

Gebruik dus geen toiletblokjes welke u in de supermarkt oid kunt kopen, deze kunnen het binnenwerk van uw reservoir aantasten.

Uiteraard hebben wij zowel de toiletblokhouders als de starbluedisc toiletblokjes veelal uit voorraad leverbaar.

starbluedisc-assortiment geberit-blokjeshouder